Beschonken bestuurder veroorzaakt ongeval Energieweg

Davy Derksen / 112Nijmegennieuws Zaterdag 09 Februari 2019

Vanavond heeft omstreeks negen uur een ongeval plaatsgevonden op de Energieweg. Een bestuurder bleek te veel alcohol gedronken te hebben.

Het rijgedrag van de bestuurder van een auto viel enkele verkeersdeelnemers al enige tijd op. Een automobilist besloot de auto klem te rijden op de Energieweg. Op de rotonde ter hoogte van de Ambachtsweg ging dit echter mis. Meerdere auto's botsten op elkaar.

 

De politie nam alcoholblaastesten af bij de betrokken bestuurders. De bestuurder waarvan het rijgedrag al opviel, bleek te veel alcohol gedronken te hebben. Hij is naar het politiebureau vervoerd. Zijn auto werd in beslag genomen. Een berger sleepte het voertuig weg.

Meerdere auto's raakten beschadigd bij de botsing. Niemand raakte gewond. Nadat alle gegevens genoteerd waren, konden alle bestuurders hun weg vervolgen. Het verkeer ondervond korte tijd hinder van het ongeval.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.