Steekincident aan de Slotemaker de Bruïneweg

Lars Schwachöfer Vrijdag 08 Februari 2019

Vanavond heeft omstreeks acht uur een steekincident plaatsgevonden aan de Slotemaker de Bruïneweg. De politie is met meerdere eenheden ter plaatse.

Meerdere eenheden van de politie en een ambulance spoedden zich naar een appartement aan de Slotemaker de Bruïneweg. De politie heeft een deel van de ballustrade van de derde verdieping afgezet. Bij het steekincident zijn een man en vrouw gewond geraakt. Beiden zijn voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. De Forensische Opsporing van de politie verricht sporenonderzoek in en om de woning.

De politie is vanavond direct een buurtonderzoek begonnen. Vermoedelijk gaat het om een conflict in de relationele sfeer.


 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.