Weer auto uitgebrand in Tolhuis

Lars Schwachöfer Vrijdag 08 Februari 2019

Afgelopen nacht heeft omstreeks half vier een autobrand gewoed in Tolhuis. De politie onderzoekt de brand.

De brand in de geparkeerde auto brak omstreeks half vier uit. Omwonenden ontdekten de brand en alarmeerden de brandweer. De toegesnelde brandweer bluste de brand, maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. De politie heeft contact opgenomen met de eigenaar van de auto.

Omwonenden zagen al twee keer eerder een auto uitbranden in de straat. Het was de vierde autobrand in vier weken tijd in Tolhuis. De politie onderzoekt sinds de jaarwisseling 13 autobranden in Nijmegen waarbij brandstichting de oorzaak lijkt te zijn. De uitgebrande auto in Tolhuis is afgezet met lint. De Forensische Opsporing van de politie doet sporenonderzoek in en om de auto. Na het onderzoekt sleept een berger de auto weg. Of de politie al verdachten in beeld heeft, is nog onbekend.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.