Slaapt de nieuwe Tarantino tijdens Go Short bij jou?

Van onze redactie Donderdag 07 Februari 2019

De organisatoren van Go Short, het International Short Film Festival Nijmegen, zijn op zoek naar logeerplekken bij Nijmegenaren thuis om hun gasten kennis laten maken met Nijmegen.

De filmmakers die ondergebracht moeten worden, zouden graag een eigen slaapkamer en een ontbijtje krijgen. Gastvrije aanbieders ontvangen een ontbijtvergoeding, een uitnodiging voor een borrel tijdens het festival en 2 x 2 tickets voor een filmblok. Mensen die op deze manier kennis willen maken met een internationale filmmaker kunnen zich aanmelden als Homestay Host door een e-mail te sturen naar industry@goshort.nl

Het 11e International Short Film Festival Nijmegen vindt plaats van 3 tot en met 7 april.

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.