Praten in Marikenhuis over verlies van een dierbare

Van onze redactie
9 februari 2019
Verliezen is voor iedereen een belangrijke ervaring, of je het nu opvat als kwijtraken of als het lijden van een nederlaag. Hoe overleef je bijvoorbeeld als je een dierbare bent verloren? Op 15 februari staat de maandelijkse bijeenkomst van 'Overlevenskunsten' in het teken van verlies. 'Overlevenskunsten' zorgt voor verwondering, verrassing en verdieping.
Er zijn optredens van (over)levenskunstenaars uit verschillende hoeken. Levensbeschouwing en cultuur worden verbonden tot (over)levenskunst. In een combinatie van muziek, filosofie, poëzie, drama, mindfulness en beeldende kunst belichten de kunstenaars belangrijke levensthema's.

Met medewerking van (over)levenskunstenaars Noêma Celeste Neijboer (poëzie), Toine Janssen (filosofie), Jeanne van Lieshout (muziek), Marlieke Overmeer (beeldende kunst), Dineke de Velde Harsenhorst (singer-songwriter) en Monique Siebelink (drama).

Informatie

De bijeenkomst is op vrijdag 15 februari van 19.30 tot 21.30 uur met inloop vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis. Het Marikenhuis, het inloophuis voor iedereen die is geraakt door kanker, is te vinden aan de Slotemaker de Bruïneweg 163. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via de website van het Marikenhuis


Dit bericht delen:

Advertenties