Man aangehouden in supermarkt Molenweg

Lars Schwachöfer Woensdag 06 Februari 2019

Vanmiddag heeft de politie omstreeks half 1 een 37-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats aangehouden aan de Molenweg. De man had eerder op de dag een diefstal gepleegd.

Medewerkers van de COOP supermarkt aan de Molenweg hadden vanmorgen instructie gekregen de politie te bellen wanneer de man de winkel zou betreden. Eerder vandaag had de man elders een diefstal gepleegd. Nadat de politie gebeld was stonden er in korte tijd enkele agenten in de supermarkt. De man werd aangehouden en is geboeid naar het politiebureau vervoerd. Een fiets die voor de supermarkt gestald stond, werd door de politie in de supermarkt gezet.

De fiets is korte tijd later door een agent opgehaald. Op het politiebureau bleek dat de man nog 35 dagen celstraf open had staan. De man zal deze dagen eerst uit moeten zitten. Een woordvoerder van de politie kon geen uitspraak doen over de diefstal eerder vandaag.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.