74-jarige vrouw overleden bij steekincident Zonstraat

Van onze redactie
6 februari 2019
Bij een steekincident in een huis aan de Zonstraat is gisteravond een 74-jarige bewoonster om het leven gekomen. Een 50-jarige bekende van het slachtoffer is aangehouden als verdachte.
De politie kreeg een melding van een man die vertelde dat hij met de steekpartij te maken had. Agenten gingen direct naar het huis aan de Zonstraat. Daar troffen ze het zwaargewonde slachtoffer aan. De agenten begonnen met hulpverlening. Na korte tijd nam ambulancepersoneel de hulpverlening over. Het slachtoffer overleed echter na korte tijd. De politie heeft in de woning een 50-jarige man uit Nijmegen aangehouden in verband met betrokkenheid bij de steekpartij. De verdachte, een bekende van het slachtoffer, is overgebracht naar het politiebureau, waar hij verder verhoord zal worden over zijn betrokkenheid bij het dodelijke steekincident.

De politie heeft direct de straat afgesloten en de woning aangemerkt als plaats delict. Een voor de woning geparkeerde auto werd in beslag genomen door de politie. Een berger sleepte de auto weg. De Forensische Opsporing van de politie is gisteravond een groot onderzoek gestart. Voor de woning plaatse de politie een PD-unit, een mobiel kantoor waarin sporen veiliggesteld, geanalyseerd en verzegeld kunnen worden.

Afgelopen nacht heeft de Forensische Opsporing uitgebreid onderzoek in de woning gedaan. Vanochtend deed de tactische recherche het onderzoek in de woning. De politie verwijderde eind van de ochtend het afzetlint en gaf de straat vrij.


Dit bericht delen:

Advertenties