Politie zoekt getuigen overvalspoging Kronenburgersingel

Van onze redactie Woensdag 06 Februari 2019

Vanmorgen heeft even na tien uur een overvalspoging plaatsgevonden op de Kronenburgersingel. De politie zoekt getuigen.

Aan de rand van het Kronenburgerpark, ter hoogte van de KION aan de Kronenburgersingel, vond even na tien uur een overvalspoging plaats. De verdachte gooide bij de poging een vrouw hard op de grond. Vervolgens vluchtte de man in de richting van het Keizer Karelplein. Ambulancepersoneel  controleerde de vrouw. Over haar verwondingen is nog niks bekend.

De politie komt graag in contact met getuigen van de overvalspoging. Dit kan telefonisch via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reacties (1)

Geplaatst op 06-02-2019 om 18:03 door Margot
Ik zit op het stedelijk gym, precies ernaast, en in de pauze van 10:00 - 10:25 lopen wij altijd met tientallen kinderen naar het park/stad dus ik denk dat er vast wel kinderen zijn geweest van mijn school die het hebben gezien dus kan het misschien helpen als ze op school rond vragen voor getuigen
Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.