Persoon overleden na steekincident Zonstraat

Lars Schwachöfer Dinsdag 05 Februari 2019

Vanavond heeft omstreeks zeven uur een steekincident plaatsgevonden in de Zonstraat waarbij een persoon is overleden.

Meerdere hulpdiensten, waaronder een Mobiel Medisch Team, rukten uit naar de woning in de wijk Heseveld. In de woning had een steekincident plaatsgevonden. De politie laat weten dat het slachtoffer overleden is. De politie heeft een persoon aangehouden. De straat is afgesloten. De Forensische Opsporing is ter plaatse om onderzoek te verrichten.

De politie heeft een voor de flat geparkeerde auto in beslag genomen. Een berger sleepte het voertuig weg. De politie laat weten dat het slachtoffer een vrouw is. Over haar leeftijd kan in verband met het onderzoek nog geen uitspraak gedaan worden. De aangehouden verdachte is een 50-jarige man.

Later meer.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.