Auto's beschadigd bij aanrijding Nelson Mandelaplein

Lars Schwachöfer Dinsdag 05 Februari 2019

Vanmorgen heeft omstreeks half elf een ongeval plaatsgevonden op het Nelson Mandelaplein. Twee auto's raakten fors beschadigd.

De bestuurster van een auto reed op de Graafseweg toen er plots een andere auto vanaf de Neerbosscheweg overstak. Ze kon de auto niet meer ontwijken, met een botsing tot gevolg. De andere auto kwam tot stilstand in de berm. Meerdere hulpdiensten rukten uit naar het ongeval. De politie zette een rijbaan van het Nelson Mandelaplein af. Het verkeer werd om het ongeval geleid.
 
De bestuurster van de auto op de Graafseweg kwam met de schrik vrij. Ze is ter controle door een verpleegkundige nagekeken, maar raakte niet gewond. De politie laat weten dat bestuurster van de andere auto mogelijk door rood gereden is. De vrouw is door een verpleegkundige naar het ziekenhuis vervoerd omdat haar bloedsuikerwaarden te laag waren. Mogelijk heeft dit meegespeeld in de oorzaak van het ongeval.
 
Een berger heeft beide voertuigen weggesleept. Omstreeks half twaalf werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.