Ben en Donny verrast met 100.000 euro van BankGiro Loterij

Van onze redactie Maandag 04 Februari 2019

Een droom is werkelijkheid geworden voor Ben en zijn vrouw Donny. Zij hebben in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen.

Om het nieuws nog even geheim te houden, werd Ben samen met Donny uitgenodigd voor een verrassingslunch. Daar kreeg het paar bezoek van Leontine Borsato, ambassadeur van de BankGiro Loterij, die het paar verraste met een cheque van 100.000 euro.

Ben (69) is compleet overdonderd: ‘Wat is dit fantastisch! Lange tijd geleden hadden we een camper die we toen moesten verkopen. Onze droom is om er opnieuw een aan te schaffen. Ongelofelijk dat ik dit nog mag meemaken.’


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.