[Winactie] Golden Globe-winnaar If Beale Street Could Talk te zien in LUX

Van onze redactie
4 februari 2019
De film If Beale Street Could Talk, Golden Globe-winnaar en genomineerd voor maar liefst drie Oscars, is vanaf 14 februari te zien in LUX. De film is geregisseerd door Barry Jenkins, bekend van Moonlight waar hij een Oscar mee won, en gebaseerd op het gelijknamige boek van James Baldwin.

If Beale Street Could Talk schetst een intiem portret over het onvoorwaardelijke vertrouwen in de liefde, de liefde die alles overwint. De film won een Golden Globe en heeft 3 Oscarnominaties: die voor beste originele muziek door Nicholas Britell, beste vrouwelijke bijrol door Regina King en voor het beste bewerkte scenario

Over If Beale Street Could Talk

Een meeslepend, romantisch drama van de regisseur van Oscarwinnaar Moonlight, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Baldwin. If Beale Street Could Talk speelt zich af in het begin van de jaren 70 in Harlem, New York en vertelt het tijdloze en ontroerende verhaal over de liefde tussen Clementine ‘Tish’ Rivers (Kiki Layne) en Alonzo ‘Fonny’ Hunt (Stephan James). Na een jarenlange vriendschap durven zij op 19- en 20-jarige leeftijd toe te geven aan hun liefde voor elkaar en dromen zij van een toekomst samen. Alles loopt voorspoedig, totdat Fonny valselijk wordt beschuldigd van een verkrachting en hij in de gevangenis belandt. Tish ontdekt dat ze zwanger is en samen met de volledige steun van haar familie doet zij er alles aan om de onschuld van Fonny te bewijzen. Tish voelt zich machteloos maar ondanks alles houdt zij hoop en vertrouwt zij op de liefde tussen haar en Fonny. If Beale Street Could Talk schetst een intiem portret over het onvoorwaardelijke vertrouwen in de liefde, de liefde die alles overwint.

Winactie

Vanaf 14 februari draait If Beale Street Could Talk in LUX. Kijk voor de exacte data en tijden op de website van LUX. Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen maak je 2x kans op 2 vrijkaartjes voor de première op Valentijnsdag of een andere dag naar keuze. Tag de persoon met wie je de film graag zou willen gaan zien of iemand aan wie je de kaartjes gunt. De 2 winnaars worden maandag 11 februari om 19.00 uur bekendgemaakt bij het bericht op Facebook.


Dit bericht delen:

Advertenties