Duikteam de Kaaiman viert feest

Sanne Kerkers
5 februari 2019
Vrijdag 8 februari houdt Duikteam de Kaaiman een officiële jubileumreceptie in het clubhuis vanwege de drie jubilea die zij vieren in 2019.

Duikteam de Kaaiman is één van de oudste en grootste duikverenigingen van het land. 2019 is voor Duikteam de Kaaiman een jubileumjaar met maar liefst drie keer reden voor feest. Ze vieren dat de club 50 jaar bestaat, de jeugdafdeling 40 jaar en het 30-jarige bestaan van het onderwaterhuis ‘de Aquavilla’.

Jubileumbier

De receptie is de aftrap van het jaar vol feestelijkheden. Wethouder Bert Velthuis luidt officieel het jubileumjaar in en het jubileumboek 50 jaar Kaaiman wordt gepresenteerd. Voor dit boek zijn de leden de archieven in gedoken en het beschrijft de geschiedenis van de Kaaiman, de jeugd en het onderwaterhuis. Tijdens de receptie wordt ook de Kaaiman-kledinglijn en het jubileumbier gepresenteerd. ‘Bij onze vereniging zijn we altijd in voor een uitdaging en bovendien zijn we dol op lekkere biertjes’, aldus Harmen Hendrikx. ‘In voorbereiding op ons jubileumjaar kwam een zelfgebrouwen biertje als vanzelf ter tafel.’

Dat het duikteam een uitdaging niet uit de weg gaat, blijkt uit het feit dat zij meerdere keren het landelijke nieuws haalden met hun acties. Zo organiseerden zij een ijsduik waarbij duikers onder het ijs gingen, het NK oliebollen eten onder water en een paasontbijt op 18 meter diepte in het onderwaterhuis.

Informatie

De receptie is aanstaande vrijdag in het clubhuis op de Dennenstraat 17 en duurt van 19.30 uur tot 22.30 uur. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar receptie@kaaiman.nl.


Dit bericht delen:

Advertenties