Gewonde bij ongeval op de Graafseweg

Davy Derksen / 112Nijmegennieuws Zondag 03 Februari 2019

Afgelopen nacht vond rond 2.00 uur een ongeval plaats op de Graafseweg in de richting van het Keizer Karelplein. Hierbij raakte een man gewond.

De bestuurder van een auto raakte de macht over het stuur kwijt. Hierdoor kwam hij tegen een stoeprand en vervolgens tegen een parkeerde auto. Door de klap schoot de geparkeerde auto door tegen een lantaarnpaal. De bestuurder is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Een berger is ter plaatse gekomen om beide voertuigen af te slepen. De rechterrijbaan is tijdelijk afgesloten geweest vanwege het ongeval en opruimwerkzaamheden.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.