Brand in flat aan de Neerbosscheweg

Davy Derksen / 112Nijmegennieuws Zondag 03 Februari 2019

De brandweer is gisteravond omstreeks half twaalf gealarmeerd voor een brand aan de Neerbosscheweg. De brand vond plaats in een flatgebouw.

De begane grond van het gebouw stond vol met rook. Meerdere bewoners zijn geëvacueerd. Zij werden opgevangen in het naastgelegen Bastion Hotel. Ambulancepersoneel heeft twee personen gecontroleerd, zij hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De brand woedde in een oud-papierbak. Boven de bak loopt een stortkoker vanaf de vierde verdieping naar beneden. Volgens de politie is een sigarettenpeuk in de papierbak gekomen, waardoor de brand is ontstaan.

De brandweer bluste de brand en ventileerde het gebouw. In de loop van de nacht konden de bewoners terug naar hun woningen.

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.