Koperdieven veroorzaken stroomstoring

Van onze redactie Zaterdag 02 Februari 2019

Gisteravond hebben meerdere wijken in het zuidelijke deel van de stad last gehad van een stroomstoring. De stroomstoring werd veroorzaakt door koperdieven.

Verkeersdeelnemers, maar ook brandweerlieden in de kazerne aan de Nieuwe Dukenburgseweg, hoorden een harde knal en zagen een flits. Die bleken afkomstig te zijn vanaf het transformatorhuis aan de Tarweweg. De brandweer en politie zijn gaan kijken en troffen sporen van een poging tot diefstal van koper. Er werden geen verdachten meer aangetroffen.
 
Liander heeft de storing zo snel mogelijk verholpen. Vermoedelijk is er een gewonde gevallen bij de poging tot diefstal. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. De politie doet verder onderzoek.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.