Jongens aangehouden na scooterdiefstal

Van onze redactie
1 februari 2019
De politie heeft gistermiddag twee jongens aangehouden. Ze stalen een scooter en boden die een uur later te koop aan.
De politie kreeg gistermiddag melding van een scooterdiefstal. De eigenaar zag zelfs nog iemand op zijn scooter voorbij zijn woning rijden. De politie heeft met meerdere eenheden in de omgeving gezocht naar de scooter, maar de scooter werd niet meer aangetroffen. Een uur later werd de politie getipt dat de scooter online te koop aangeboden werd. Agenten maakten online een afspraak om de scooter te kopen.
 
Agenten in burger gingen naar een afgesproken locatie om de scooter te bekijken. De verkoper kwam samen met een vriend, die ook op een scooter aankwam. De agenten hebben de verkoper aangehouden. Toen zij zijn vriend en scooter controleerden, bleek dat ook die scooter gestolen was. De jongens, een 16-jarige jongen uit Arnhem en een 21-jarige jongen uit Belfeld, zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Getuigenoproep

Was u getuige van deze diefstal, dan komt de politie graag in contact met u. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.


Dit bericht delen:

Advertenties