Brand in leegstaande woning Weg door Jonkerbos

Lars Schwachöfer Vrijdag 01 Februari 2019

Vanmorgen is omstreeks zeven uur brand uitgebroken in een woning aan de Weg door Jonkerbos. De brandweer heeft de brand geblust.

Een woordvoerder van de brandweer laat weten dat de woning in verband met een verbouwing leeg staat. De buren merkten de brandlucht en rook op en alarmeerden de brandweer. Beide buren hebben hun woningen op tijd kunnen verlaten. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit.

Ter plaatse bleek de brand te woeden in een kelderkast. De woning stond vol met rook. De brandweer heeft de brand geblust. Boven de kast brandde de trap deels weg, waardoor de brandweer met ladders de eerste verdieping moest bereiken.

Omdat een gasmeter ernstig beschadigd was door de brand, is Liander ter plaats gekomen om de hoofdgasleiding af te sluiten. Hiervoor werd een gat voor de woning gegraven. Op het moment dat de brand uitbrak, was er niemand aanwezig in de woning. Wat de oorzaak geweest is van de brand, is nog onbekend.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.