Vrouw gewond bij steekincident Ziekerstraat

Lars Schwachöfer Donderdag 31 Januari 2019

Gisteravond heeft omstreeks half twaalf een steekincident plaatsgevonden in de Ziekerstraat. Een 26-jarige vrouw uit het Duitse Hannover raakte gewond.

De politie kreeg even na half twaalf melding van een incident in een bovenwoning in de Ziekerstraat. Meerdere eenheden van de politie en twee ambulances reageerden op de melding. Ook een traumahelikopter werd gealarmeerd. De traumahelikopter hoefde uiteindelijk niet te landen. Het slachtoffer, een 26-jarige vrouw uit Hannover is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Ze heeft een steekwond opgelopen bij het incident.

De politie hield na het incident drie vrouwen als verdachten aan in de woning, twee vrouwen van 30 en 31 uit Nijmegen en een 30-jarige vrouw zonder vaste woon- en verblijfplaats. De Forensische Opsporing van de politie heeft onderzoek op locatie gedaan. De recherche doet verder onderzoek naar de zaak.

 

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.