Nieuws uit Nijmegen zoekt nieuwsgierige schrijvers

Van onze redactie
31 januari 2019
Ben jij een taalvaardige speurneus en lijkt het je leuk om op regelmatige basis artikelen over uiteenlopende lokale onderwerpen te schrijven? Ben je iemand die zich vaak verwondert over gebeurtenissen in de stad en daarover zou willen schrijven? Vind je het leuk bepaalde Nijmeegse onderwerpen op de voet te volgen? Of ben je een student die ervaring wil opdoen met het zoeken naar nieuwsitems en het schrijven van artikelen? Lees dan verder!

De werkzaamheden vinden op vrijwillige basis plaats. De tijd die je wilt en kunt besteden, bepaal je zelf. Dit kan dagelijks zijn of een paar keer per maand. Je zoekt een onderwerp en verzamelt informatie. Je kunt hierbij zelf foto’s aanleveren of een collega meevragen. Een leuke bijkomstigheid is dat je als verslaggever toegang krijgt tot bijvoorbeeld festivals, evenementen of tentoonstellingen.

Kernwoorden: enthousiast, nieuwsgierig, creatief en communicatief

Je moet een duidelijke connectie hebben met Nijmegen. Het geniet de voorkeur als je inwoner van Nijmegen bent, maar als je in een aangrenzende gemeente woont, is dat geen probleem. We werken vanuit een redactieruimte maar merendeels werk je vanuit thuis. We staan open voor nieuwe ideeën en aanvullingen op het bestaande concept.

Hebben we je interesse gewekt?

Mail naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of bel 024-322 99 22 voor meer informatie en/of een vrijblijvend gesprek.


Dit bericht delen:

Advertenties