Kop-staartbotsing op Houtlaan

Simon Keultjes / 112 Nijmegen Maandag 28 Januari 2019

Vanavond heeft omstreeks half negen een ongeval plaatsgevonden op de Houtlaan. Een automobilist reed achter op een bestelbus.

De bestelbus stond met de gevarenlichten aan langs de weg. De pakketbezorger was ter plaatse om een pakket af te leveren. Toen hij via de zijdeur uit wilde stappen, reed een automobilist achter op de bus. Hierdoor raakte de bezorger tussen de zijdeur. Hij raakte gewond aan zijn oor. Ambulancepersoneel controleerde beide bestuurders. De bezorger kon ter plaatse behandeld worden aan zijn verwondingen. De automibilist is ter controle per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Getuigen van het ongeval verklaarden dat de voorruit van de auto die achterop de bestelbus reed beslagen was. Of dit de oorzaak van de aanrijding is geweest, konden agenten ter plaatse niet zeggen. Omstanders zijn het verkeer gaan regelen met zaklampen, zodat het verkeer in goede banen werd geleid. Het verkeer ondervond korte tijd hinder van het ongeval.

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.