Politie onderzoekt mishandeling Zwanenveld

Van onze redactie
28 januari 2019
De politie doet onderzoek naar een mishandeling bij Winkelcentrum Dukenburg afgelopen zaterdagavond. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

De politie kreeg zaterdagavond omstreeks acht uur melding van een ruzie bij het winkelcentrum. Ter plaatse trof de politie geen slachtoffer aan. Wel werd er met enkele betrokkenen en getuigen gesproken. De agenten noteerden de gegevens van de betrokkenen. Op basis van de gegevens en verklaringen die de politie zaterdagavond kreeg, was er geen reden om iemand aan te houden. De politie heeft contact gezocht met het slachtoffer.

Gisteravond doken op social media beelden op van het incident. Op de beelden is te zien hoe twee jonge vrouwen het slachtoffer, dat gillend op de grond zit, slaan en schoppen tegen haar bovenlichaam en hoofd. Het filmpje werd meer dan 1000 keer bekeken en meerdere keren gedeeld. De politie heeft de beelden gisteravond bekeken en concludeerde dat de zaak ernstiger is dan zaterdagavond bleek.

De politie heeft contact met het slachtoffer. Voor zover bekend heeft het meisje geen ernstige verwondingen opgelopen. De politie doet verder onderzoek naar de zaak. Het filmpje is inmiddels van Facebook gehaald.


Dit bericht delen:

Advertenties