Jongen beroofd van scooter op Sint Jacobslaan

Van onze redactie
28 januari 2019
Een 17-jarige jongen is gisteravond op de Sint Jacobslaan beroofd van zijn scooter. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.
De jongen stond rond 20.45 uur met wat vrienden bij een supermarkt aan de Sint Jacobslaan, toen twee mannen bij hen kwamen en de snorscooter van de jongen wilden meenemen. Een van zijn vrienden werd daarbij bedreigd met een vuurwapen, of iets wat daar op lijkt.

De mannen gingen er uiteindelijk lopend met de rode scooter met blauw kenteken vandoor in de richting van de Grootstalselaan. Er werd direct een Burgernetactie gestart, maar deze heeft nog niet tot een aanhouding van de daders geleid.

Signalement

De daders zijn tussen de 20 en 25 jaar en hebben een normaal postuur. Een man was ongeveer 1.75 m lang. De tweede man was ongeveer 1.85 m. lang. Beiden waren donker gekleed en droegen bivakmutsen.

Getuigen gezocht

Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat in verband kan worden gebracht met deze zaak worden verzocht om te bellen met 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


Dit bericht delen:

Advertenties