[Winactie] Golden Globe-winnaar Green Book vanaf 31 januari te zien in LUX

Van onze redactie
25 januari 2019
De film Green Book, grote winnaar bij de uitreiking van de Golden Globes en kanshebber op de Oscars, is vanaf 31 januari te zien in LUX. De film won maar liefst drie Golden Globes: voor beste musical/komedie en voor beste scenario. Acteur Mahershala Ali, bekend van de film Moonlight, won de globe voor beste acteur in een bijrol.

De Golden Globes worden jaarlijks toegekend door de leden van Hollywood Foreign Press Association en worden gezien als graadmeter voor de Oscars, die op 4 maart worden uitgereikt. Vanaf 31 januari draait Green Book in LUX.

Green Book is een inspirerend, hartverwarmend en waargebeurd verhaal over de hechte vriendschap tussen een uitsmijter, gespeeld door Viggo Mortensen, en een concertpianist, gespeeld door Mahershala Ali, die gedwongen worden hun verschillen opzij te zetten om de meest onvergetelijke reis van hun leven te maken. Voor exacte data en tijden, en een beschrijving van de film, zie de website van LUX

Winactie

Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen maak je 3x kans op 2 vrijkaartjes voor de première op donderdag 31 januari of een andere dag naar keuze. Tag de persoon met wie je de film graag zou willen gaan zien of iemand aan wie je de kaartjes gunt. De 3 winnaars worden dinsdag 29 januari om 19.00 uur bekendgemaakt bij het bericht op Facebook.

 

 

 

 


Dit bericht delen:

Advertenties