[Winactie] Komend weekend Wintereditie Nijmeegse Bierfeesten

Van onze redactie
23 januari 2019
Komende zaterdag en zondag vindt de wintereditie van de Nijmeegse Bierfeesten plaats. Twee dagen, twee thema's. Met op zaterdag 26 januari de Dag van het Nijmeegs Bier en op zondag 27 januari de Dag van het Winterbier.

Na twee jaar in de Stevenskerk verhuist deze editie naar een nieuwe locatie. De Kube in het Honigcomplex is het nieuwe decor van de Nijmeegse Bierfeesten.

Nijmeegs bier

Op zaterdag 26 januari staan van 13.00 tot 00.00 uur de mooie bieren die regio rijk is op de bar. Ontdek brouwerijen als Nevel, Oersoep, Brouwerij De Hemel en Mannenpap en geniet van lekker eten en fijne muziek. Daarnaast vindt, net als voorgaande jaren, ook dit jaar weer de verkiezing van het beste bier van Nijmegen plaats.

Winterbier

Op zondag 27 januari draait van 13.00 tot 21.00 uur alles om winterbieren. Bieren waarvan je blosjes op je wangen krijgt. Er is een mooie selectie aan brouwers, waaronder Jopen, Kompaan, Brouwerij Kees en Van Moll. Natuurlijk is er ook een hapje te eten, zijn er weer leuke bands, een kinderhoek en nog veel meer.

Informatie

Tickets voor de wintereditie zijn verkrijgbaar vanaf €5,- per dag, een combiticket voor beide dagen kost €9,-. Meer informatie, het volledige programma en tickets voor de wintereditie van de Nijmeegse Bierfeesten is te vinden op de website van de Nijmeegse bierfeesten.

Winactie

Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen maak je 2x kans op 2 gratis toegangskaarten voor een dag naar keuze. De 2 winnaars worden vrijdagavond 25 januari om 19.00 uur bij het bericht bekendgemaakt.


Dit bericht delen:

Advertenties