Hennepkwekerij ontmanteld in Petuniastraat Lent

Lars Schwachöfer Woensdag 16 Januari 2019

De politie heeft vanmorgen omstreeks half tien een hennepkwekerij aangetroffen in de Petuniastraat. Een persoon is aangehouden.

De politie ging naar de woning na een melding. In de woning trof de politie een in werking zijnde kwekerij aan, verdeeld over twee ruimtes. In de kwekerij stonden stonden ongeveer 400 hennepplanten van ongeveer twee meter hoog. De politie heeft een man in de woning aangehouden.

Voor de kwekerij was sprak van diefstal van stroom, waardoor een brandgevaarlijke situatie was ontstaan. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de kwekerij ontmanteld en de planten vernietigd.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.