Bestuurder rijdt door na ongeval op Graafseweg

Lars Schwachöfer
12 januari 2019
Gisteravond heeft omstreeks half elf een ongeval plaatsgevonden op de Graafseweg. De politie leidde het verkeer om de ongevalslocatie.
De bestuurder van een auto reed stadinwaarts op de Graafseweg, nabij de Willemsweg. De bestuurder van een andere, donkergekleurde auto reed op de linkerrijbaan om te ritsen. Deze reed vervolgens over het verdrijvingsvlak, een stuk over het voorsorteervak en stuurde toen naar de rechterrijbaan. Hierbij drukte hij de andere auto van de weg. De donkergekleurde auto reed vervolgens met hoge snelheid weg richting het Keizer Karelplein.
 
De bestuurder van de andere auto botste tegen een hek tussen de rijbaan en het fietspad. Het hek brak en schoot over het fietspad en belandde op het voetpad. De auto draaide en kwam midden op de weg tot stilstand. De bestuurder kwam met de schrik vrij. Op het moment van het ongeval waren er geen weggebruikers op het fietspad en het voetpad.
 
De politie heeft het verkeer langs de ongevalslocatie geleid. Een berger heeft de auto weggesleept. De gemeente heeft de losse delen van het hek laten verwijderen. Op een later tijdstip zal een nieuw hek geplaatst worden. Van de donkergekleurde auto zijn geen details bekend. Omstreeks twaalf uur werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer.

Dit bericht delen:

Advertenties