Dader verliest schoen na beroving

Lars Schwachöfer Zaterdag 12 Januari 2019

Vanavond heeft omstreeks half zeven een beroving plaatsgevonden op de Oranjesingel. De daders zijn weggerend.

Een 63-jarige vrouw liep vanaf de Prins Hendrikstraat over de Oranjesingel richting het Keizer Karelplein. Ter hoogte van de Staringstraat passeerde ze twee jongens. Korte tijd later werd ze van achter besprongen en kwam ten val. De jongens pakten de tas van de vrouw en gingen ervandoor. Een getuige hielp de vrouw overeind. Tijdens het wegrennen verloor een van de daders zijn schoen.
 
De politie heeft de schoen voor sporenonderzoek meegenomen. Op dit moment is er nog geen duidelijk signalement van de daders. De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die meer weten over de daders. Dat kan telefonisch via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.