Inzittenden auto aangehouden na achtervolging

Lars Schwachöfer Vrijdag 11 Januari 2019

Gisteravond heeft omstreeks zeven uur een achtervolging plaatsgevonden. De inzittenden van een auto zijn aangehouden.

Agenten zagen een beschadigde auto zonder verlichting op het Keizer Karelplein rijden. Toen ze de bestuurder een stopteken gaven, besloot deze ervandoor te gaan. De agenten zetten de achtervolging in. De auto reed met hoge snelheden over voetpaden en tussen andere voertuigen op de Graafseweg door. Hierbij werd ter hoogte van de Wolfskuilseweg een andere auto aangereden.

Toen agenten het te gevaarlijk vonden worden voor medeweggebruikers besloten zijn de achtervolging te staken. Echter merkten zij op dat de auto van de verdachten kapot was, waardoor ze hem toch konden klemrijden. Agenten hebben de ruiten van de auto ingeslagen en de twee inzittenden uit het voertuig gehaald. De inzittenden van de auto zijn aangehouden.

In het voertuig troffen agenten een pistool en drugs aan. Een berger heeft de beschadigde voertuigen weggesleept. De politie onderzoekt de zaak.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.