Politie zoekt man met mes bij Radboudumc

Lars Schwachöfer Donderdag 10 Januari 2019

De politie is vanochtend op zoek geweest naar een man in de omgeving van het Radboudumc. De man werd gezien met een mes.

Bouwvakkers op het bouwterrein aan de Erasmuslaan hoorden een man schreeuwen. Later zagen twee getuigen, waaronder een verkeersregelaar, de man een poging wagen over een bouwhek te klimmen. De man viel van het hek en gleed uit over natte bladeren. Hierbij liet de man een mes vallen. Hij raapte het mes op en liep richting de Erasmuslaan.

De getuigen alarmeerden de politie. De politie rukte met meerdere eenheden uit. Beveiligers van het Radboudumc bemanden alle ingangen van het ziekenhuis en de universiteit. Ook een politiehelikopter zocht mee vanuit de lucht. De man werd niet meer aangetroffen.

De politie plaatste later een getuigenoproep. De buitenlandse, getinte man heeft een normaal postuur, droeg een donkerblauwe jas, zwarte broek met witte strepen en een muts. De politie waarschuwt de man niet zelf te benaderen en direct 112 te bellen.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.