Twee mannen aangehouden voor vrijheidsberoving

Van onze redactie Dinsdag 08 Januari 2019

Gistermiddag heeft de politie twee mannen aangehouden. Ze worden verdacht van de vrijheidsberoving van vijf jongeren op nieuwjaarsdag.

In de vroege ochtend op nieuwjaarsdag werden vijf jongeren gedwongen in een donkerkleurige auto te stappen. Vervolgens moesten de jongeren geld pinnen bij pinautomaten in Nijmegen, Ewijk en Winssen. In Winssen werden ze achtergelaten. Een van de jongeren raakte lichtgewond.

De politie startte een onderzoek en plaatste een getuigenoproep. Het rechercheonderzoek leidde tot de aanhouding van de twee verdachten. Het gaat om een 22-jarige man en een 26-jarige man, beiden uit Nijmegen. Ze zijn ingesloten voor verhoor en worden voorgeleid bij de Rechter Commissaris.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.
Bekijk ook:

 > Jongeren van vrijheid beroofd en gedwongen te pinnen


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.