Twee verdachten aangehouden na steekincident Van Peltlaan

Lars Schwachöfer Maandag 07 Januari 2019

Gisteravond heeft omstreeks half tien een steekincident plaatsgevonden aan de Van Peltlaan. De politiehelikopter cirkelde langere tijd in de lucht.

Meerdere eenheden van de politie en een ambulance reageerden op de melding van een steekincident. Een persoon raakte lichtgewond. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Wel ging hij mee met de politie naar het politiebureau. Korte tijd later deden enkele agenten een instap in een appartement aan de Rentmeesterhof. Hierbij konden twee verdachten aangehouden worden. Na een kort onderzoek in de woning vertrokken de agenten en de politiehelikopter. De politie heeft de zaak in onderzoek.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.