Nijmegenaar Sinan Can in Wie is de Mol?

Lise Knipping Zondag 06 Januari 2019

De Nijmeegse programmamaker en onderzoeksjournalist Sinan Can is een van de 10 kandidaten in het welbekende programma Wie is de Mol?. Gisteravond was de eerste aflevering van het negentiende seizoen te zien.

Journalist Sinan Can is onder andere bekend van televisieprogramma Zembla en zijn documentaireseries Bloedbroeders en De Arabische Storm. Hij studeerde journalistiek in Tilburg en begon daarna bij BNNVARA. Hij verblijft voor zijn werk vaak in het Midden-Oosten. Can vertelde zijn familie tijdens de opnames van Wie is de Mol? als smoes dat hij in Libanon zat. Sinan Can is de eerste aflevering doorgekomen, dus hij zal in de volgende aflevering weer te zien zijn op NPO 1.

Het spel

In Wie is de Mol? draait alles om het ontmaskeren van de mol. De mol is een persoon, tussen alle andere deelnemers, die het spel probeert te saboteren. Kijkers zijn dan ook altijd druk bezig met het ontraadselen van de identiteit van de mol.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.