NEC huurt komende halfjaar Ferdy Druijf van AZ

Van onze redactie Donderdag 03 Januari 2019

NEC heeft zich voor het komende halfjaar verzekerd van de diensten van Jong AZ-topscorer Ferdy Druijf. De 20-jarige aanvaller, tot op heden goed voor 14 doelpunten in de Keuken Kampioen Divisie, maakt het seizoen op huurbasis af in Nijmegen. Druijf sluit per direct aan bij het trainingskamp in het Spaanse Estepona.

‘Met Ferdy verzekeren we ons van de diensten van een spits die past bij het NEC dat wij voor ogen hebben. Ferdy is een energieke speler die een enorme drive en werklust koppelt aan zijn doelgerichtheid, dat zijn eigenschappen die passen bij een spits die we graag zien in de Goffert’, aldus algemeen directeur Wilco Van Schaik over de komst van Druijf.

 

Buitenkans

‘De komst van Ferdy is voor ons een buitenkans die we niet konden laten lopen en met zijn komst voorzien we onze aanvalslinie van kwaliteiten welke we nog niet hadden. Daarnaast verhoogt het de concurrentie voorin. Het is een compliment voor onze club dat Ferdy voor NEC kiest, want er waren vele andere clubs die ook naar zijn diensten lonkten. We wensen Ferdy heel veel succes bij onze club.’

Ferdy Druijf speelde tot op heden 37 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, hierin was hij goed voor 21 doelpunten en 3 assists. Ook kwam Druijf reeds 5 keer uit in de Eredivisie.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.