Lichaam vermiste vrouw gevonden

Van onze redactie Zondag 06 Januari 2019

Aan het einde van de ochtend is het levenloze lichaam van de sinds dinsdag vermiste 60-jarige vrouw op de gemeentelijke begraafplaats Vredehof aan de Weg door Jonkerbos gevonden.

Vanochtend begonnen de vrijwilligers van het reddingshondenteam RHWW voor de vierde keer een zoekactie langs het Maas-Waalkanaal ter hoogte en aan de zijde van de wijk Hatert. Tegen 11 uur werden meerdere hulpdiensten, waaronder Dregteam Stichting Opsporings Apparatuur Drenkelingen (SOAD), ter plaatse geroepen. Dit team maakt deel uit van het Landelijk Team Onderwater Zoekingen, een onderdeel van de Landelijke Eenheid van de Nationale Politie.

Speurhonden waren ook elders aan het zoeken. Even voor twaalven volgde de melding dat het lichaam van een vrouw gevonden was. De politie heeft de identiteit bevestigd. Er is geen misdrijf in het spel, de politie doet verder geen mededelingen. 

De vrouw werd sinds 1 januari vermist nadat zij in overspannen toestand haar woning vanuit de Jadestraat had verlaten. De begraafplaats ligt op enkele honderden meters afstand van de woning van de vrouw.

 

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.
Bekijk ook:

 > Vermiste vrouw nog niet gevonden


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.