Lezing Nijmegen op de schop in Basteicafé

Van onze redactie Vrijdag 04 Januari 2019

Het zal niemand ontgaan zijn dat Nijmegen aan alle kanten op de schop gaat: van verkeersaders tot winkelcentra en van Waalbrug tot binnenstad. De oostelijke Waalkade ligt volledig open. Onlangs maakte de gemeente ook haar plannen met het Valkhofkwartier bekend: geen Donjon, maar wel een renovatie van het Valkhofpark, reparatie van oude muren en op termijn ook een facelift voor de entree tot de binnenstad vanaf het Traianusplein. Dat alles onder het overstijgend motto 'Bouwen aan een aantrekkelijke stad'.

Op donderdag 10 januari 2019 belicht het Basteicafé met een aantal lezingen de actuele en toekomstige veranderingen in en rondom het Valkhofkwartier. De sprekers deze avond zijn gemeentelijk landschapsarchitect Mathieu Schouten, journalist Rob Jaspers, vertegenwoordigers van belanghebbende organisaties en ondernemers. De presentatie is in handen van Ignace Latour. De sfeervolle muzikale omlijsting door Maarten van de Ven en de catering van DROOM! De Bastei maken deze avond compleet.

 

Voor bezoekers van dit Basteicafé geeft Mathieu Schouten op zondag 13 januari om 11.00 uur een excursie door het Valkhofkwartier.

Informatie

De Bastei is gevestigd aan de Waalkade 83 in Nijmegen, telefoon 024 - 3297070. De lezing start donderdag 10 januari om 20.00 uur en duurt tot 22.30 uur. De kosten bedragen € 5,00. Van tevoren inschrijven via debastei.nl/basteicafe10. Let op: het aantal toegangsplaatsen is beperkt!

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.