Fietsster gewond bij aanrijding Nieuwe Dukenburgseweg

Van onze redactie Donderdag 03 Januari 2019

Vandaag vond omstreeks 17.15 uur een aanrijding plaats tussen een auto en een fietsster op de Nieuwe Dukenburgseweg. Het ongeval gebeurde ter hoogte van restaurant 't Zusje.

Een automobilist kwam vanuit de Lankforst 51e straat en draaide de Nieuwe Dukenburgseweg op. De automobilist zag toen hij afsloeg een fietsster over het hoofd. De fietsster kwam flink ten val en raakte hier gewond. De ambulance en politie waren snel ter plaatse om hulp te verlenen. Het ambulancepersoneel heeft de vrouw onderzocht in de ambulance waarna er werd besloten de mevrouw mee te nemen voor nader onderzoek in het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis. De beschadigde fiets van de vrouw is door de politie mee genomen.

 

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.