Vermiste vrouw nog niet gevonden

Van onze redactie Donderdag 03 Januari 2019

Vrijwilligers van Stichting Reddingshonden RHWW uit Duiven zijn gisteravond met speurhonden bezig geweest met een zoektocht naar de sinds dinsdag vermiste 60-jarige vrouw. De zoektocht duurde tot diep in de nacht maar leverde geen resultaat op.

Marga Den Boer verliet afgelopen dinsdag rond 18.00 uur in overspannen toestand haar woning in de Jadestraat. Gisterochtend werd de vermissing door de familie en politie bekendgemaakt. De familie schakelde later op de dag zelf het reddingshondenteam van RHWW in. In overleg met de politie werd gisteravond een zogenaamde Prio 1 zoekactie ingezet. 20 vrijwilligers en 14 honden werkten mee aan de speuractie waarbij een groot gebied werd uitgekamd. 

De zoekactie gaat vandaag verder. De politie zet onder andere een speciaal duikteam van de Landelijke Eenheid in. 


Signalement

Blanke vrouw van 60 jaar oud. Ze draagt een zwarte jas, een grijs shirt met 3/4 mouwen, zwarte schoenen met een witte rand en een stretch broek waarvan de kleur onbekend is. Klik hier voor de foto van de vermiste vrouw.
De vrouw heeft dringend medische hulp nodig. 

Mensen die haar gezien hebben of een idee hebben waar ze kan verblijven, worden verzocht dit te melden aan de politie via 0900-8844.

Update

De politie heeft aan het einde van de middag de zoektocht met sonarapparatuur in het Maas-Waalkanaal gestaakt. Ook de vrijwilligers van Reddingshonden RHWW hebben vandaag weer gespeurd. Tot nu toe zonder resultaat. Morgen wordt de zoektocht vervolgd. Tot op heden zijn er geen tips over de vermissing binnengekomen.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.