Politie zoekt getuigen mishandeling Graafseweg

Van onze redactie Dinsdag 02 April 2019

De politie zoekt getuigen van een mishandeling. De mishandeling vond gisteravond omstreeks negen uur plaats op de Graafseweg.

Een fietsbezorger en een voetganger werden zonder aanleiding mishandeld door een groep van 5 jongens op de Graafseweg, ter hoogte van de Willemsweg, . Zodra de fietsbezorger een kans zag, vluchtte hij weg. Hierbij werd hij over de Willemsweg en Groenestraat achterna gezeten door een deel van de groep. Op de Graafseweg werd de bezorger opnieuw mishandeld door de groep.
 
De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling. De jongens zijn allen ongeveer 16 jaar oud. Allen zijn van buitenlandse afkomst. Getuigen of personen met informatie over de identiteit van de jongens worden gevraagt contact op te nemen met de politie. Dit kan telefonisch via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-700. Vermeld hierbij het kenmerk 2019141880.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.