Jongeren van vrijheid beroofd en gedwongen te pinnen

Van onze redactie Dinsdag 01 Januari 2019

De politie is een onderzoek gestart naar de vrijheidsberoving van enkele jongeren afgelopen nacht. De jongeren moesten onder bedreiging van geweld geld pinnen.

De jongeren werden gedwongen in een kleine donkergekleurde auto te stappen. Eerst werd omstreeks zes uur de ABN/AMRO bank aan de Hatertseweg 86 bezocht. Ook werd De Klef in Ewijk bezocht, maar daar bleek de pinautomaat in een gesloten winkel te zitten. Vervolgens werd er doorgereden naar Winssen. Daar werd wederom gepind.

Nadat de jongeren in Winssen geld gepind en afgestaan hadden, gingen de  twee verdachten er in hun auto met een onbekend geldbedrag vandoor. De jongeren werden achtergelaten. Eén van de jongeren raakte lichtgewond.

Getuigenoproep

De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest of informatie hebben die kan helpen deze zaak op te lossen. Tijdens het pinnen bij de ABM/AMRO aan de Hatertseweg liepen vier personen voorbij. De politie zou graag in contact komen met deze personen. Ook mensen met meer informatie over de daders of de gebruikte auto word verzocht contact op te nemen. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reacties (1)

Geplaatst op 03-01-2019 om 10:10 door Moon
Signalement van de daders?Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.