Auto brand uit op Staddijk

Lars Schwachöfer Dinsdag 01 Januari 2019

Vanmiddag heeft omstreeks half drie een autobrand plaatsgevonden op de Staddijk. Een auto brandde volledig uit.

De eigenaar had de auto geparkeerd om samen met zijn vrouw de hond uit te laten. Toen zij terugkwamen bij de auto, bleek deze in brand te staan. Omstanders hadden de brandweer al gealarmeerd. De brandweer heeft de brand geblust, maar kon niet voorkomen dat deze volledig uitbrandde.
 
Gisteravond werd bij de auto al een ruit ingetikt, toen de auto geparkeerd stond in de wijk Hatert. De eigenaar had de opening tijdelijk dichtgeplakt. Vermoedelijk is brandstichting de oorzaak van de brand. Een berger heeft de auto weggesleept. De man, vrouw en hun hond zijn opgehaald door familie.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.