Drie autobranden binnen uur tijd

Lars Schwachöfer Dinsdag 01 Januari 2019

Afgelopen nacht hebben drie autobranden binnen een uur tijd plaatsgevonden. De drie auto's zijn volledig uitgebrand.

Omstreeks half vijf werd een autobrand ontdekt op een parkeerplek aan de Malderburchtstraat. De brandweer heeft de brand geblust, maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. Een berger heeft het voertuig weggesleept.
 
Korte tijd later kreeg de brandweer melding van een autobrand in de Wellenkamp. Een auto op de oprit van een woning stond in brand. De brandweer bluste de brand en wist te voorkomen dat een andere auto op de oprit beschadigd raakte. De auto brandde volledig uit.
 
Omstreeks vijf uur vond een autobrand plaats in de Varenstraat. De geparkeerde auto stond in lichterlaaie. De brandweer bluste de brand. De auto brandde volledig uit. Een ervoor geparkeerde bedrijfsbus raakte beschadigd door de hitte van de brand. Wat de oorzaken zijn geweest van de branden, is nog niet bekend.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.