Bestuurder aangehouden na ongeval Gaziantepplein

Lars Schwachöfer Dinsdag 01 Januari 2019

Vannacht heeft omstreeks drie uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op het Gaziantepplein. De bestuurder van de auto werd aangehouden.

De bestuurder vloog met zijn auto uit de bocht. De auto kwam tot stilstand tegen een verkeerslicht. Zijn auto raakte fors beschadigd. Vervolgens ging de bestuurder ervandoor. Agenten konden de man nabij het tankstation Anac aanhouden voor het verlaten van de plaats van een ongeval. Mogelijk was de bestuurder van de auto onder invloed van alcohol. Onderzoek zal dat nog moeten uitwijzen. Een berger sleepte het voertuig weg. Het verkeer ondervond lichte hinder van het ongeval.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.