Mannen overvallen woning Zwanenveld

Van onze redactie Zaterdag 29 December 2018

Twee mannen hebben gisteravond een woning overvallen aan de Zwanenveld 40e straat in Nijmegen. Rond kwart voor acht drongen de mannen de woning binnen.

De overvallers bedreigden de bewoners en vluchtten na enkele minuten met de buit. Na de melding zijn meerdere agenten uitgerukt en hebben in de buurt gezocht naar de overvallers. De daders werden niet meer aangetroffen. In de buurt is direct een buurtonderzoek gedaan.

Getuigen gezocht

De politie komt graag in contact met mensen die meer weten over de woningovervalen of iets bijzonders in de wijk hebben gezien wat te maken kan hebben met de overval. Contact opnemen kan telefonisch via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.