Dierenambulance in de race voor Serieus Request voor Dieren

Van onze redactie
12 december 2018
Net als vorig jaar doet Dierenambulance Nijmegen e.o. (DAN) weer mee met de stemactie Serieus Request voor Dieren van Stichting Dierenhulp. De organisatie met de meeste stemmen krijgt een donatie van 3500 euro voor een project.

De landelijke Stichting Dierenhulp organiseert dit jaar weer de stemactie Serieus Request voor Dieren om dierenleed onder de aandacht te brengen en een dierenhulporganisatie te ondersteunen. Vorig jaar eindigde de DAN op een derde plek, dit jaar willen ze uiteraard winnen. Als Dierenambulance Nijmegen de stemactie wint dan zal de donatie besteed worden aan nieuwe hokken voor de zieke vogels in de quarantaineruimte. Mensen die op de Dierenambulance Nijmegen willen stemmen, kunnen dat tot en met 26 december via deze link doen.

Dierenambulance Nijmegen biedt zo'n 7000 maal per jaar hulp aan dieren in nood. Het gaat hierbij om in het wild levende dieren, zoals eenden, reeën, egels en zwanen en natuurlijk de vele huisdieren die worden geholpen. Het werkgebied van de dierenambulance omvat het Rijk van Nijmegen tot en met Gennep en het Land van Maas en Waal vanaf Dreumel.

 

 

 

 

 

 

 

 


Dit bericht delen:

Advertenties