[WINACTIE] Discoboot Xmasparty aan Waalkade

Van onze redactie
11 december 2018
Op vrijdag 14 en zaterdag 15 december kan men al helemaal in de kerststemming komen met de Discoboot Xmasparty-edities. De Discoboot gaat weer varen vanaf de Waalkade met deze keer naast alle discohits ook de bekende kersthits uit de jaren '70, '80 en '90.

Mensen die zin in een leuk en nieuw feestje hebben, kunnen een dansje komen maken op de Discoboot. Komende vrijdag- en zaterdagavond gaat de Discoboot op de Waal varen. De retroboot is helemaal in de stijl van de jaren ‘70 en ‘80 aangekleed en er is een kerstsausje overheen gegoten. Wham en Mariah Carey staan gegarandeerd op de playlist of komt voorbij in de Silent-disco. De huiskamerstijl lijkt, met allemaal oude meubels en retrodecoratie, op die uit menigeens jeugd. Voor de kersteditie is deze met kerstbomen en lampjes extra aangekleed.

Informatie

Tickets kosten € 19,50 en kunnen via de website gereserveerd worden. Vanaf 20.00 uur kunnen de gasten aan boord komen, de boot vertrekt om 21.00 uur vanaf de Waalkade. De boot is rond 00.30 uur terug bij de Waalkade, waarna er doorgefeest wordt tot 1.00 uur. Meer informatie is ook te vinden via de Facebookpagina van de discoboot

Winactie

Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen worden 4 x 2 vrijkaarten weggegeven. Hoe maak je kans op de twee vrijkaarten voor aanstaande vrijdagavond of twee vrijkaarten voor de zaterdagavond? Tag iemand met wie jij hierheen wil gaan of de persoon dit feest echt niet mag missen. De vier winnaars worden donderdagavond om 19.00 uur bekendgemaakt bij het bericht op Facebook.

 

 

 

 


Dit bericht delen:

Advertenties