Activiteitenmarkt regenboogorganisaties in regio Nijmegen

Van onze redactie Woensdag 02 Januari 2019

Zaterdag 12 januari organiseert COC Regio Nijmegen samen met adviesorganisatie Spectrum een Regenboogactiviteitenmarkt in Berg en Dal. Het doel van de markt is regenboogorganisaties uit de regio en belangstellenden op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te brengen door zichtbaar te maken wat er zoal te doen is in Nijmegen en omgeving door en voor mensen uit de regenbooggemeenschap (LHBTI+).

De markt biedt organisaties en groepen een platform om hun plannen en ideeën met belangstellenden te delen en hen te enthousiasmeren om zelf actief te worden. Belangstellenden wordt gelegenheid geboden om niet alleen informatie te halen, maar ook wensen en ideeën te uiten en zo mede richting te geven aan de koers die regenboogorganisaties varen.

De organisatie van de activiteitenmarkt is onderdeel van een breder traject waarin, ondersteund door Spectrum, wordt gewerkt aan het versterken van de bekendheid van het open karakter van COC Regio Nijmegen, waardoor het COC hoopt gemakkelijker benaderd te gaan worden door belanghebbenden.

Gastvrouw Marja van Katendrecht zal zowel deelnemende organisaties en groepen als gasten welkom heten en op haar eigen unieke wijze de middag omlijsten.

Informatie

Organisaties, groepen, verenigingen en individuen die deel willen nemen en een tafel willen reserveren waarop zij hun LHBTI-gerelateerde activiteiten kunnen presenteren, kunnen contact opnemen met Jeen van Beek, Algemeen bestuurslid van COC Regio Nijmegen via jeen@cocregionijmegen.nl. Er zullen enkele tafels leeg zijn bij aanvang van de markt om gelegenheid te geven aan mensen om zich tijdens de markt te organiseren.

De Regenboogactiviteitenmarkt begint om 13.00 uur en zal tot 16.30 uur duren. Tussen 12.00 en 13.00 uur is gelegenheid voor de deelnemers hun tafel in te richten. De markt vindt plaats in Huiskamerrestaurant Babylon, Kwakkenbergweg 150, 6571 GA Berg en Dal.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.