Meldpunt voor burgers om verward gedrag te melden

Van onze redactie
3 december 2018
Inwoners uit de regio Gelderland-Zuid die zich zorgen maken om iemand met verward gedrag, kunnen dit melden. De GGD heeft hiervoor sinds kort het Meldpunt Bijzondere Zorg opengesteld.

Inwoners kunnen bij het meldpunt hun zorgen delen over mensen met verward gedrag. Bijvoorbeeld iemand in hun omgeving die ronddoolt op straat, zichzelf vervuilt of wartaal uitslaat. Medewerkers van het meldpunt schatten samen met de beller in of er actie moet worden ondernomen en welke hulp dan passend zou zijn. Dat kan bijvoorbeeld een huisarts of hulpverlener zijn of iemand van de woningcorporatie die even langsgaat.

Informatie

Het meldpunt richt zich op inwoners van de gemeenten Nijmegen, Berg en Dal, Heumen, Wijchen, Beuningen, Druten, West Maas en Waal, Neder-Betuwe, West-Betuwe, Tiel, Buren, Culemborg, Mook en Middelaar.

Het Meldpunt Bijzondere Zorg is op werkdagen bereikbaar op nummer: 0881447040. Mailen kan ook. Kijk voor het mailadres en meer informatie op de website van GGD Gelderland-Zuid.


Heb je een opmerking of een (nieuws) tip? Stuur ons een WhatsApp bericht op 0624-322 422 of stuur een mail: redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of bel ons op 024-322 99 22.


Dit bericht delen:

Advertenties