Politie zoekt getuigen beroving Heidebloemstraat

Van onze redactie Maandag 26 November 2018

Een 20-jarige vrouw uit Nijmegen is gisteren rond 18.00 uur slachtoffer geworden van een straatroof. Het incident vond plaats op de Heidebloemstraat nabij de Libellenstraat in Nijmegen. Zij raakte niet gewond. De dader ging er met haar tas vandoor.

De vrouw liep met haar kinderwagen over de Heidebloemstraat en werd plotseling van achter bij haar nek gepakt. Onder bedreiging van een mes gaf zij haar tas af. De dader ging er te voet vandoor.

Het signalement van de verdachte:

  • Man tussen de 30 en 40 jaar oud
  • Tussen de 1.70 en 1.80 lang
  • Droeg een dikke jas, onderin zwart met daarboven een witte horizontale baan
  • Capuchon met daaronder een petje

Getuigenoproep

De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van deze beroving. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.