Personeelsleden gegijzeld tijdens overval supermarkt Lent

Van onze redactie Zaterdag 24 November 2018

Vanmorgen rond 6 uur hebben 4 gemaskerde mannen een gewapende overval gepleegd op een supermarkt aan de Frankrijkstraat in Lent.

Bij deze overval zijn 7 personeelsleden gegijzeld in een koelcel. Zij hebben slachtofferhulp aangeboden gekregen en de politie is een onderzoek gestart.

De daders hadden messen en bijlen bij zich. Rond 6.30 uur zijn de daders er met de buit vandoor gegaan. Hun signalement is als volgt: Het gaat om 1 blanke en 3 getinte mannen met witte maskers. Een van de daders droeg een Chelsea sportbroek met een witte bies. Een andere dader droeg opvallend witte DVOL sokken met witte Nike of Reebok schoenen.

Heeft u iets gezien of gehoord?

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u de afgelopen dagen iets verdachts gezien in de buurt van deze supermarkt in Lent? Neem dan contact met ons via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.